Γαμήλιες Δεξιώσεις

Οργανώστε τη δεξίωση σας

 

 

Η επιτυχής ηχητική και φωτιστική κάλυψη μιας γαμήλιας δεξίωσης απαιτεί:

  • Έμπειρο και ικανό dj, (με ειδίκευση στους γάμους)  καθώς το μουσικό πρόγραμμα σε ένα γαμήλιο πάρτυ μπορεί να περιέχει όλα τα είδη της μουσικής.
  • Ηχοφωτιστικό εξοπλισμό ο οποίος να μπορεί να συνυπάρχει αρμονικά με τη διακόσμηση, αναδεικνύοντάς την παράλληλα, και φυσικά να έχει υψηλή ποιότητα και πιστότητα.
  • Ορχήστρα γάμου, αν αυτό απαιτείται.

Η ‘ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ’ έχει καλύψει όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες δεξιώσεις. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους dj’s της αγοράς, προτείνοντάς σας πάντα τον καταλληλότερο για τη δική σας δεξίωση.

Στο κομμάτι του ηχοσυστήματος έχουμε ολοκληρωμένες λύσεις απαράμιλλης αισθητικής και ποιότητας, κάνοντας την ακρόαση μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Έχετε να διαλέξετε επίσης από μία μεγάλη ποικιλία φωτιστικών εφέ, πυροτεχνημάτων, μηχανών καπνού, ομίχλης κτλ.

Συνεργαζόμαστε επίσης με μουσικά σχήματα, κάθε είδους, τα οποία μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο Polyphoniki Studios, δίνοντας στο event σας ένα διαφορετική τόνο, που μόνο μία ορχήστρα μπορεί να δώσει.

Στην κατηγορία πακέτα εξοπλισμού – ηχητική κάλυψη, θα βρείτε κάποια ενδεικτικά πακέτα με τον εξοπλισμό που χρειάζεται η κάλυψη μίας τέτοιας εκδήλωσης, Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες.

KATAXORHSH_WEDDING_EVENT__no_address