Πολυφωνική – All In One

allinoneΓια πρώτη φορά η ανάγκη να έχεις ένα συνεργάτη που θα σου προσφέρει υπηρεσίες στούντιο και ηχοφωτιστικής κάλυψης είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Τα οφέλη είναι πολλά!

Ξεκινώντας από το Studio. Πολύ σημαντικό βήμα για μία σωστή ηχογράφηση είναι το στάδιο της «προπαραγωγής». Δηλαδή ένα, ή και περισσότερα, διερευνητικά sessions, ώστε να βρεθεί η καλύτερη μέθοδος ηχογράφησης που ταιριάζει στον καλλιτέχνη και στον τύπο της παραγωγής που επιθυμούμε. Όταν λοιπόν το ίδιο studio σου δίνει τη δυνατότητα κάνεις τις πρόβες σου, και να ηχογραφούνται πάντα, τότε κερδίζεις πολύτιμο χρόνο και χρήματα.
Περνώντας μετά στο Live και εδώ έχουμε το στάδιο της “προπαραγωγης” κατά το οποίο το τεχνικό team της συναυλίας δουλεύει μαζί με τη μπάντα όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που θα εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό performance.
H Πολυφωνική σου προσφέρει όλες τις παραπάνω υπηρεσίες σε ένα μοναδικό πακέτο ALL IN ONE, και επιπλέον τη δυνατότητα συνεργασίας σε event που εμείς καλύπτουμε ή έχουμε την συνολικής ευθύνη της παραγωγής.